New Holland-forhandlere går sammen om stor stand på Agromek

Besøgende på Agromek-udstillingen kan se frem til at blive grundigt opdateret på produkter fra New Holland, da alle landets forhandlere har samlet sig om en stor fællesstand.

- Vi ser det som vores fælles opgave at være til stede på Danmarks store landbrugsmesse, hvor vi kan fremvise vores produkter og tale med vores kunder. De besøgende kan se frem til et bredt udvalg af produkter fra New Holland, herunder mejetærskeren CR11, »prishøsteren«, som har vundet stor international anerkendelse for sin teknik, innovation og design, oplyser salgschef Thomas Greve Mikkelsen fra Farmas A/S.

Foruden Farmas omfatter de danske hovedforhandlere af New Holland-produkter også Mertz, PN Maskiner, J Hundahl og Lyngfeldt og områdeforhandlerne Brovig Maskiner, Schrøders Eft. M.P. Maskiner, Egebjerg Smedie, Glamsbjerg Maskincenter, Kragmann, Lykkesmeden, Traktorgården Give, Skjern Maskincenter, Anker Bjerre og Ole Hedeman Maskinforretning. Fælles for dem alle er, at forventningerne til Agromek er store.

I Agromek-ledelsen er der stor begejstring over, at de danske forhandlere er gået sammen om en omfattende stand på årets udgave af messen.

- Vi er meget glade for, at New Holland er så stærkt repræsenteret på årets Agromek, og det glæder os meget, at det samlede New Holland-forhandlernet støtter op om fællesstanden. Vi er overbeviste om, at der venter de besøgende en både flot og spændende udstilling, udtaler Sten Andersen, formand for Agromek.