Holmsland ejes nu 100 procent

Dermed er TBS Maskinpower-ejede Valtec, Holmsland Maskinforretning og AgroTek nu Valtra-forhandler i hele Jylland med undtagelse af Djursland.

Året efter, at TBS Maskinpower påbegyndte konsolideringen af Fendt-aktiviteterne i slutningen af 2017, kom også den Agco-baserede Valtra-forhandling på programmet. Det skete med opkøbet af Valtec i Gravens.

I 2019 kom også Skanderborg Maskinforretning – nu Valtec Skanderborg - til. Og siden 2023 har TBS været medejer af Valtra-forhandleren AgroTek med afdelinger i Hobro og Brønderslev.

Seneste opkøb har været aktierne i Holmsland Maskinforretning, der nu er overtaget fuldt ud fra den tidligere ejer af den vestjyske Valtra-forhandler.

Dermed dækkes hele Jylland med forhandlingen af Valtra-traktorprogrammet - med undtagelse af Djursland, hvor Midtdjurs Traktorlager er lokal forhandler.

Adskilte mærker

- Vi har samme CVR-nummer og administration, men ellers holdes de to traktormærker skarpt adskilt i vores virksomhed. Ikke mindst fordi vi har så dygtige og dedikerede medarbejdere, som brænder for hver deres mærke, understreger Jan Garder, direktør TBS Maskinpower og dermed for både TBS- og Valtec-forretningerne.

Også hos Valtec er der udvidelsesplaner i form af en nybygget maskinforretning ved Gravens nær Kolding. Her er der erhvervet en byggegrund i industrikvarteret, og tegningerne er klar til nybyggeriet, som skal erstatte den eksisterende maskinforretning, som ligger midt i et boligområde i den sydøstjyske by.