Effektiv køresporsplanlægger

Lemken lancerer nu en online konfigurator til Azurit 9-såmaskinen.

På Azurit 9-præcisionssåmaskinen tillades kørespor, der kan oprettes med meget fleksible afstande via DeltaRow-konceptet. Lemken tilbyder nu køresporskonfiguratoren for at understøtte det praktiske planlægningsarbejde.

Konfiguratoren kan blandt andet hjælpe med at planlægge hvor bredde dæk, der kan køres med i afgrøden. Det unikke DeltaRow-koncept, hvor hver frørække består af to forskudte rækker med 12,5 centimeter fra hinanden, men hvis to rækker deaktiveres, øges afstanden mellem fra 62,5 til 75 centimeter.

Samtidig placeres dobbelt så mange frø i den anden række, så antallet af frø pr. kvadratmeter er den samme. Hvis en anden dobbeltrække deaktiveres, øges køresporet til 87,5 centimeter.

Nem at konfigurere

Ifølge Lemken kan alt dette planlægges let med køresporskonfiguratoren, som kun har brug for redskabets arbejdsbredde, sporvidde og plantens afstand til dækkanten, der skal indtastes.

Herefter bliver alle kørespor placeret korrekt og der er mindre risiko for at køre forkert i køresporene under afgrødepleje. Konfiguratoren er tilgængelig gratis til både Azurit 9-såmaskinen og Solitair 25-serien.