Forventer at køre op til 7.000 timer på dækkene

Kørselsleder Brian Christensen fra Hans Tobiasen Maskinstation er efter tre sæsoner imponeret af kvaliteten og holdbarheden på Alliance Agri Star II, der blev lanceret i 2020 som en af de vigtigste dæknyheder fra Yokohama OHT.

En særlig dobbeltklods-teknologi og brug af mere avancerede materialer var blandt de ting, som Alliance slog sig op på under lanceringen af det nye traktordæk, Agri Star II i 2020, og som skulle give kunderne et mere slidstærkt, komfortabelt og alsidigt traktordæk. Hos Hans Tobiasen Maskinstation har Brian Christensen nu kørt med dækket på tredje sæson, og dækket har ifølge kørselslederen overrasket positivt og levet op til de høje forventninger.

- Vi er godt tilfredse efter tre sæsoner. Det er et dæk af en høj kvalitet, som er mere slidstærkt end hvad vi tidligere har oplevet hos Alliance og er komfortabelt at køre med. Kvaliteten er nået nye niveauer, og det er fantastisk til en mellemklassetraktor med mellem 260 og 300 hestekræfter, siger Brian Christensen og uddyber:

- Vi forventer, at vi uden problemer kan køre op til 7000 timer på dækkene, før de skal skiftes. Det er så kørsel med en allround traktor, der både har kørt med kalk, med rotorsæt og andre opgaver. Den længere levetid er en fordel for os, for så behøver vi måske kun skifte dæk to gange i traktorens levetid hos os frem for tre gange. Det giver en god totaløkonomi. Så vi er alt i alt godt tilfredse, siger Brian Christensen.

NDI Group har importrettigheder i hele Norden på Yokohama OHT og har haft et tæt samarbejdet med dækproducenten i 40 år.