case ih

Karsten Svenningsen Maskiner i Roslev bliver forhandler af Metsjös store vognprogram. Ifølge Karsten Svenningsen har der længe været på udkig efter kvalitetsvogne til maskinforretningen.

Ivarssons i Metsjö AB, der er bedre kendt i Danmark som Metsjö, producerer et bredt vognprogram til både landbrugs- og entreprenørsektoren. Det startede helt klassisk med, at to brødre ville lave en landbrugsvogn med afsæt i et ældre lastvognschassis, og her mange år senere producerer Metsjö årligt talrige vogne på deres 21.000 kvadratmeter store vognfabrik i Sverige.

- Vi har længe været på udkig efter et vognprogram til vores maskinforretning. Den svenske storproducent af vogne kan godt lide robust kvalitet og tekniske løsninger, der giver kunderne merværdi. Det kan vi også, og ligesom os har Metsjö fokus på de professionelle kunders behov, siger Karsten Svenningsen.

- Et af fokusområderne bliver kroghejsevogne, der til stadighed vinder større udbredelse blandt entreprenører og hos landmænd, der sætter pris på fleksibilitet. Metsjö kan matche de fleste behov på området, for firmaet har et utroligt bredt program i kroghejsevogne. Den mindste model kroger 12 tons, og derfra går det op til 34,5 tons med eller uden tip, siger han.

Teknisk last på 36 tons

- Kroghejsevognene leveres med 2, 3 eller 4 aksler, men kunderne kan også få en kroghejsevogn med bælter og en teknisk mulig last på 36 tons. De kan også fås med fabriksmonteret kranfæste, hvis der er behov for det.

- Vi har allerede fået to kroghejsevogne hjem, og de er solgt, så nu venter vi på den næste leverance, der med lidt held kan være hjemme til Have & Landskab i Slagelse. Metsjö kroghejsevogne er meget robuste og nemme at arbejde med, og så fås de med hydraulisk affjedring, hvilket giver kunderne ekstra kørekomfort og en række fordele, når der kroges eller tippes. Så det vil vi gerne vise frem og fortælle om på udstillingen, slutter Karsten Svenningsen.