10 meters arbejdsbredde på ny discharve

Lemken lancerer ny topmodel i Rubin-serien af discharver med en arbejdsbredde på 10 meter, der er EU-godkendt til vejtransport.

Lemkens Rubin-serie af bugserede discharver får nu en flagskibsversion med en ti meters arbejdsbredde og en discdiameter på 645 mm. Den har EU-godkendelse til vejtransport og en tilladt hastighed på op til 40 km/t. I modsætning til de mindre Rubin 10-modeller, som har op til syv meters bredde, har Rubin 10/1000 en symmetrisk discopsætning.

Den nye Rubin-discharve kan kobles til via en kuglekobling eller et trækøje, og der er hydraulisk støtte for at gøre tilkobling og frakobling lettere. De to rækker af takkede, konkave skiver sikrer grundig indarbejdning af jorden over hele arbejdsbredden fra en jorddybde på kun syv centimeter.

Rubin byder på mange yderligere fordele. For eksempel har discharven arbejdssektioner en pendulaffjedring for at følge markens kontur optimalt. På meget ujævnt terræn eller ved harvning på skråninger tilbydes den valgfrie iQ-Contour-pendulkompensation optimal overfladetilpasning.