MI bliver ny importør af EGO batteriprodukter

Maskinhandler Indkøbsringen A/S (MI) i Vejle bliver ny importør af EGO-batteriprodukter og overtager dermed forhandlingen efter AP Motorservice. MI har i forvejen et bredt udvalg af blandt andet plænetraktorer, kompakttraktorer, terrænklippere og el-biler til den grønne sektor.

EGO er globalt anerkendt for sine innovative og avancerede batteridrevne redskaber, som har været medvirkende til at forme landskabet af bæredygtige løsninger til den grønne sektor. Det nye partnerskab mellem MI og EGO betyder en væsentlig udvikling for det danske marked, da det øger adgangen til banebrydende teknologi og bæredygtige
alternativer for danske boligejere og professionelle fagfolk.

EGO blev etableret i 1993 og har siden starten haft fokus på trådløs teknologi, i dag er de en af verdens største værktøjsproducenter med en produktion på over 10 millioner enheder årligt, som sælges i 65 lande verden over.

Sortimentet består af et omfattende udvalg af batteridrevne plæneklippere, hækkeklippere, løvblæsere, buskryddere med videre til det danske havefolk og professionelle fagfolk.

- Vi er rigtig glade for det nye samarbejde med EGO, der leverer et førsteklasses produkt, der er perfekt tilpasset skiftende behov og samtidig tager hensyn til miljøet. Det er premium-produkter, som de danske kunder her får adgang til, udtaler Kristian Jakobsen, administrerende direktør for MI.