GPS-entusiast fik jubilæumslegat

Christian Bæk Nielsen fra Kaj Homilius A/S har modtaget et jubilæumslegat fra Dansk Maskinhandlerforening blandt andet på grund af hans store passion for GPS.

For nylig besøgte Dansk Maskinhandlerforening Kaj Homilius A/S, hvor foreningen overraskede Christian Bæk Nielsen med Dansk Maskinhandlerforenings jubilæumslegat. For at sikre, at overraskelsen blev bevaret, var Christian blevet sendt i marken for at arbejde med GPS, så han ikke skulle opdage, at både hans forældre og repræsentanter fra Dansk Maskinhandlerforening samt kollegerne samledes for at fejre ham. Det var derfor en overrasket, men smilende, ung mand, der trådte ind ad døren.

- Vi var slet ikke i tvivl om, at vi skulle indstille dig til legatet, Christian. Du har gennem hele din uddannelse vist flid og et stort engagement i dit arbejde. Du har altid sat en ære i at udføre dit arbejde perfekt, og du står ikke tilbage, når der skal ydes en ekstra indsats. Du har gennemført din uddannelse til punkt og prikke, hvilket også afspejler sig i dine generelt høje karakterer og toppede med et flot 12-tal til svendeprøven. Derudover er du god til at bidrage til et godt arbejdsmiljø og er altid klar med en frisk bemærkning, nævnte Erik Homilius blandt andet i sin begrundelse for legatet.

Christian har udover sin uddannelse som landbrugsmaskinmekaniker også udviklet sine faglige kompetencer og sit netværk på en rejse til Australien med AGCO-Young-Stars, hvor han arbejdede på et AGCO-værksted i tre måneder.