Ny Hardi-nanodyse reducerer miljøpåvirkningen væsentligt

Hardis nye nanodrift-dyse har vist imponerende, tyske testresultater, der er foretaget af JKI-instituttet. En reduktion af afdriften på 90 procent under høje vindhastigheder er med til at reducere miljøpåvirkningen betydeligt.

Tyske testresultater viser, at Hardis nye nanodyse kan reducere afdriften med 90 procent, selv i høje vindhastigheder. Ved at arbejde i et trykområde fra 1,0- til 6,0-bar giver dysen mulighed for at arbejde inden for en lang række sprøjtehastigheder. Det betyder en reduktion i arbejdstiden, der afhjælper hyppige behov for at skifte dyser, mens der køres i marken.

Det unikke enkeltstråledesign minimerer risikoen for blokering af snavs, samtidig med at det er let at rengøre fra toppen af dysen. Med farveindstillingen vil håndteringen med én enhed lette monteringen og afmonteringen af dysen. Dette enkeltstråledesign gør det også muligt at betjene dysen på både Hardi Twin-sprøjterne og konventionelle bomsystemer.

Hardi nanodrift-dysens kompakte design sikrer, at den er fuldstændig beskyttet af bommenes stål- eller aluminiumskonstruktion.

Hardi nanodrift-dysen passer ind i Hardi ISO-dysehætten, så det nye design kan monteres på de fleste marksprøjter, der sælges i dag. Det betyder, at designet er tilgængeligt for en bredere vifte af sprøjtebrugere, der ønsker at forbedre afdriftreduktionen.