Mange redskabsfirmaer kommer til Agromek

Tromler, grubbere, jordpakkere, strigler til såmaskiner og alskens typer harver vil være at finde på årets udgave af Agromek, som dermed præsenterer alt inden for græs- og jordbehandling.

I Agromek-ledelsen glæder man sig over den store tilslutning til fra virksomheder, der beskæftiger sig med markredskaber. Samtidig hæfter man sig ved, at netop den del af landbruget i disse år oplever en omfattende teknologisk udvikling, som altså takket være de mange udstillere belyses grundigt på messen.

- Markredskaber er en stor del af Agromek, og vi er rigtig glade for den store opbakning, vi ser fra den del af branchen til årets messe. Vi ved, at mange af vores gæster kommer for at se nyheder, og her er markredskaberne altid blevet større og større, men vi ser også, at sensorer, kamerateknologi og brug af kunstig intelligens får redskaberne til at blive intelligente og en del af præcisionslandbruget, lyder det fra Claus Hermansen, direktør, Agromek.

Pöttinger stiller op med en stor og åben stand, hvor udvalgte maskiner fra hele produktsortimentet præsenteres, herunder fremvises også en nyhed, som sløret løftes for senere på året.

Vil danske landbrug

- Det er vigtigt for os at deltage i Agromek, da vi på den måde kan vise de danske landmænd og maskinstationer, at vi med vores professionelle brand virkelig vil det danske landbrug. Samtidig er det en messe, hvor vi glæder os til at møde nuværende kunder samt skabe nye kontakter. Agromek er stedet, hvor vi kan formidle budskabet - mere succes med Pöttinger, fortæller Lars Andreasen, General Manager, Pöttinger Scandinavia.

Også fra He-Va er forventningen til Agromek-udstillingen stor.

- Vi håber, at Agromek 2024 bliver lige så udbytterig som 2022-udgaven. Udstillingen er vigtig for os, idet den giver os mulighed for dels at vise vores produkter frem for den professionelle landmand og dels at snakke med såvel nye som potentielle kunder. Derudover er Agromek en god anledning til at møde forretningsforbindelser og kolleger fra branchen, påpeger Heine Christiansen, teknisk direktør hos He-Va.

Agromek finder sted i MCH Messecenter Herning og Jyske Bank Boxen fra den 26. til 29. november 2024.